Milan Borjan "kanadski premijer"! (VIDEO)

Autor:

Srpski golman koji brani za reprezentaciju Kanade, Milan Borjan, dobija velike pohvale zbog toga što je sačuvao mrežu protiv Hondurasa.

2
A- A A+
Milan Borjan Foto: MN Press

"Borjan kao premijer!", "Borjan je heroj", "Borjane, volim te" (napisao muškarac), "Borjane, volim te" (napisala žena)... To su samo neki od tvitova nakon što je Kanada odigrala bez golova protiv Hondurasa u KONKAKAF Gold kupu.Ovim bodom Kanađani su osvojili drugo mesto u A grupi KONKAKAF Gold kupa iza Kostarike. Kanada će se za plasman u polufinale boriti protiv jedne od ove tri reprezentacije iz Grupe C - Meksika, Jamajke ili Salvadora (verovatno jedna od ove druge dve).

Zadovoljstvo Kanađana je veliko, jer su se prvi put posle 2009. godine domogli nokaut faze ovog takmičenja.

Glavna figura meča protiv Hondusara bio je srpski golman, koji brani za Kanadu, Milan Borjan, o kome mediji, ali i navijači na društvenim mrežama pišu hvalospeve.

Borjan iz meča u meč uliva sigurnost kanadskoj reprezentaciji, a u meču protiv Hondurasa imao je odbranu o kojoj se priča. Bukvalno u poslednjim sekundama utakmice, Honduras je imao prekid, lopta je ubačena u srce šesnaesterca, Ovidio Lanza iz Hondusara je tukao glavom, ali je Borjan sprečio siguran gol.

"Ovo je najboljih 0:0 ikada", napisao je jedan Kanađanin na Twitteru.POGLEDAJTE ODBRANU BORJANA

Izvor: YouTube

Sve vesti