Užas na autoputu Beograd-Novi Sad! (FOTO)

Autor:

Na autoputu Beograd-Novi Sad danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila. Kolona vozila bila duga kilometrima, a onda se dogodila još jedna nesreća.

31
A- A A+
udes saobraćajna nesreća saobraćajka sudar Foto: MONDO

Sudar se dogodio oko podneva, u smeru ka Beogradu, kilometar i po pre naplatne rampe kod Inđije, javio je reporter MONDA. U udesu je učestvovalo više od 15 vozila.

Vozila koja su učestvovala u udesu su srpskih registarskih oznaka.

Na autoputu u tom delu je bio obustavljen saobraćaj i brzo se formirala kolona vozila.

Saobraćaj na autoputu između Inđije i Stare Pazove, koji se zbog saobraćajne nesreće odvijao usporeno, normalizovan je popodne ali je, u međuvremenu, došlo do nove nesreće u blizini Niša zbog čega se stvaraju gužve u tom delu zemlje, saopštilo je danas javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, saobraćaj se odvija usporeno u blizini naplatne rampe na autoputu kod Niša, iz pravca Beograda.

U saopštenju se dodaje da se saobraćaj odvija usporeno zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 700 metara od naplatne stanice.

Osim na toj naplatnoj stanici, veća zadržavanja zabeležena su i kod rampe u blizini Stare Pazove, iz pravca Subotice ka Beogradu.

Vozila se na toj naplatnoj rampi zadržavaju oko 60 minuta.

Još nema informacija o povređenima. U Ministarstvu unutrašnjih poslova za MONDO su rekli da su policijske ekipe došle na mesto nesreće, kao i da uviđaj još traje.

Dva teška udesa u Beogradu, dvojica povređena

Kako se vidi na fotografijama s lica mesta, nekoliko vozila je od siline udara izletelo s autoputa.

U lačanom udesu je učestvovala i jedna cisterna.

POGLEDAJTE:

Sve vesti