Klopaj sa Raduljicom, pomozi Andrijani

Autor:

Iskoristite priliku da upoznate srpskog reprezentativca i da istovremeno pomognete Andrijani Jovanović kojoj je novac za operaciju u Italiji neophodan.

3
A- A A+
Miroslav Raduljica Foto: MN Press

Andrijana Jovanović je samo mesec dana pred njen 18. rođendan krenula u borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, a nada za njeno izlečenje postoji u Italiji. Međutim, cena komplikovanog zahvata iznosi 80.000 evra, što je novac koji je nedostižan za njenu porodicu i koji pokušavaju da sakupe što brže.

Možete i VI da joj pomognete kroz humanitanu akciju kojom ćete "kupiti" i druženje i večeru sa sjajnim srpskim košarkašem Miroslavom Raduljicom!

Fondacija EXIT je kroz humanitarnu inicijativu "Sportski Bazar" pokrenula akciju "Humanitarna večera" i sve što je potrebno jeste da posetite sajt (www.sportskibazar.rs) i u polju označenom za ponude, ponudite cifru koju ste spremni da platite da vas Miroslav Raduljica izvede na večeru.

Ako je vaša ponuda među tri najveće ponude, automatski će biti prikazana na sajtu!

Licitator koji ponudi najveću cifru, imaće jedinstvenu priliku da ga Miroslav Raduljica izvede u utorak 18. jula od 19h na večeru u restoran "Šaran" na Zemunskom Keju, koji je podržao ovu akciju. Aukcija je počela danas, a traje do ponedeljka u ponoć.

Takođe, ovo su ostali načini na koji možete da pomognete Andrijani:

Upišite 325 i posaljite SMS na 3030.

Ukoliko ste iz Švajcarske upisite human325 i pošaljite SMS na 455.

Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj.

Uplate možete izvršiti i na račune otvorene u fondaciji "Budi human":

Dinarski: 160-470596-26

Devizni: 00-540-0002146.9

IBAN broj: RS35160005400002146998

Sve vesti