mondo.rs

Nataša Bekvalac: Karambol sistema vrednosti

Autor:

Pop pevačica Nataša Bekvalac smatra da su se vrednosti u Srbiji promenile i da se dešavaju stvari koje nisu dobre. "Alergična sam na licemerje i lažni, dvostruki moral", kaže ona.

36
A- A A+

Nataša Bekvalac je uvek u centru pažnje i jedna je od onih bez kojih gotovo da se ne mogu strane u štampi posvećene životu poznatih.

Koliko je interesantno kada objavi novu pesmu, album, toliko je, ako ne i više, zanimljiv njen privatni život. A nije da nije davala povoda - tri braka (ima već iza sebe, a nedavno je "ušla" u novu ljubavnu priču sa Lukom Lazukićem, za koga bi se udala, kako je sama priznala.

Kada je objavljeno da se razvodi od trećeg muža, Ljube Jovanovića, novinari su je čekali na aerodromu, a ona se pojavila sa novim dečkom - Lukom Lazukićem. Istovremeno, na aerodromu su bili i sportisti Srbije, koji su prošli, maltene, nezapaženo.

Upravo ta scena joj je predočena u emisiji "Premijerno" TV Pink.

Nataša je ovako odgovorila:

"To nije dobro. Mislim da su se vrednosti u društvu malo pomerile. Nastao je mali karambol sistema vrednosti".

Upitana kako se njen novi momak snalazi u novoj situaciji - blicevi, stalno interesovanje medija i javnosti, Nataša je kroz osmeh odgovorila: "Na muci se poznaju junaci".

"Ja možda delujem dominatno, ali sam ženstvena i volim pored sebe muškarca koji je siguran u sebe. Postoje, naravno, neke stvari koje ne možeš da kontrolišeš, kao što su ove, ali pored mene ne može da stane neko ko je nesiguran, ko nije ostvaren, neko ko ne može da prihvati ceo 'paket aranžman', koji ide sa mnom. Imam i ja svoju negativnu stranu, ali na muci se ne poznaju junaci". 

Kaže i da je ne opterećuju komentari i pisanja, ali i da je alergična na licemerje i dvostruki moral pojedinih svojih kolega i koleginica.

"Kada si javna ličnost normalne je da ima stvari iz tvog privatnog života koje interesuju ljude, ali ne treba ih stavljati kao prioritet u karijeri neke osobe, ne treba fokus stavljati na te stvari. Ja ću dogovoriti uvek na svako pitanje, ako nije zlonamerno. Ako prepoznam zlonamernost, postajem arogatna, jer je to moj odbrambeni mehanizam".

Ona svoj život ne krije previše od javnosti, jer kaže da je tako normalno.

"Ima onih koji manipulišu, koji kriju svoj život kao zmija noge, jer, eto, kao žive povučeno, porodični život. A ja i nekolicina nas smo uvek u centru pažnje i uvek ja ispadam crna ovca, 13. prase, uvek ispadnem najgora. Ako sam na nešto alergična to su licemerje i taj lažni, dvostruki moral. Ja živim život sličan životu mojih koleginica i život sličan životu žena mojih godina" i nemam razloga da bilo šta krijem, niti vidim u tome nešto strašno", kaže Nataša Bekvalac.

Dodaje da je mnogi upozoravaju i savetuju da pazi šta objavljuje na društvenim mrežama, pogotovo Instagramu, ali da ona nikad ne razmišlja o negativnim posledicama.

Inače, novosadska pevačica je došla u emisiju sa frizurom koja joj prekriva pola lica.


"Da ljudi ne pomisle da sam luda, jer držim kosu preko oka, ali sam jutros ustala sa zatvorenim okom i htela sam da otkažem gostovanje u emisiji... Imam ogroman čmičak, ne znam, možda me je neko urekao".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.