TUGA: Umro radnik povređen u "Milanu Blagojeviću"

Radnik fabrike M. I. (1962), teško povređen prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio pre dva dana u vojnoj fabrici "Milan Blagojević - Namenska“ u Lučanima.

4
A- A A+
vma, vojnomedicinska akademija, zdravstvo, medicina, bolnica, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Radnik fabrike M. I. (1962), teško povređen prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio pre dva dana u fabrici „Milan Blagojević – namenska“ u Lučanima, preminuo je danas u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Lučani: Radnici na VMA, životno ugroženi!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izrazio je najdublje saučešće porodici preminulog radnika. Saučešće porodici izjavio je i načelik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Ministar Vulin je ranije danas obišao mesto nesreće u fabrici u Lučanima i razgovarao sa predstavnicima komisije koja se bavi utvrđivanjem uzroka i okolnosti ove nesreće.

Eksplozija u vojnoj fabrici, povređeni radnici!

Ministar odbrane je danas naredio i da se izvrši vanredni inspekcijski nadzor u svim fabrikama odbrambene industrije i nadzor mera protivpožarne i bezbednosne zaštite na radu.

Ministar se potom sastao sa rukovodstvom fabrike i predstavnicima sindikata. Sastanku su prisustvovali i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković, v.d. pomoćnika ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije general-major Bojan Zrnić i direktor fabrike „Milan Blagojević - Namenska“ Radoš Milovanović.

Sve vesti