Vodimo vas na "Dunkirk"! (VIDEO)

Autor:

MONDO i Cineplexx nagrađuju tri najbrža čitaoca kartama za premijeru filma "Dunkirk" u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u sredu od 20 časova

Najnovije remek delo proslavljenog reditelja Kristofera Nolana premijerno dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u sredu 19. jula u 20 časova.

Ako želite da osvojite karte za premijeru, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dunkirk" na stranici MONDO Magazin!

Kristofer Nolan, režiser filmske trilogije "Mračni vitez", "Početak" i "Međuzvezdani", predstavlja nam događaj koji je oblikovao naš svet, a sve pod snimateljskom palicom izvanrednog Hojte Vam Hoytema.

Radnja drame iz Drugog svetskog rata se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su odsečeni i opkoljeni od strane nemačke vojske za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda... Tokom evakuacije savezničkih snaga tada, spašeno je skoro 400.000 vojnika.

Glavne uloge u filmu tumače: Tom Hardi, Silijan Marfi, Kenet Brana i Džejms Darsi.

Izvor: YouTube

Sve vesti