Drži seks robinje u kući?!

Autor:

Poznati muzičar na meti optužbi da je "vođa seks kulta" - R Kelly negira ove navode

3
A- A A+

Znate li one scene iz spotova, uglavnom, repera, u kojima se oni razbacuju lovom, dok oko njih đuskaju polugole ženske?

Ta scena se, navodno, svakodevno odigrava u kući RnB zvezde.

Američki mediji prenose izjave neimenovanih roditelja, čija se ćerka nalazi u "seksualnom zatočeništvu" popularnog pevača, koji je pre nekoliko godina oslobođen optužbi za dečiju pornografiju i seks sa maloletnicom.

Ona nije jedina - R Keli, navodno, u svojim kućama u Atlanti i Čikagu "drži" šest devojaka, koje su njegove potčinjene.

Jedna od njih, najiskusnija, uči novopridošle devojke kako da zadovolje pevača, potom u kući je devojka od 25 godina, koja je već sedam godina s njim u, rekli bismo "otvorenoj vezi", tamo je i jedna devetnaestogodišnja manekenka, jedna mlada pevačica koja se smuvala s Kelijem 2009. godine, kada je imala 19 godina i osamnaestogodišnjakinja, koja je pevačeva "omiljena devojka".

R Kelly je, navodno, nešto poput vođe seks kulta i tera sve ove lepotice da ga zovu "tatice" (daddy) i ne smeju bez njegove dozvole da jedu, spavaju niti se kupaju. Ne koriste telefon, osim ako im on to ne dozvoli.

Sve ove podatke su američkim medijima dostavili roditelji jedne od njih, koji su pokušali da stupe u kontakt s ćerkom. "Nismo je videli od decembra prošle godine. Kada smo je konačno videli, izgledala je kao da joj je ispran mozak, samo je ponavljala da je on njena ljubav", rekla je majka

Iako su pevačevi advokati brže-bolje demantovali pisanja medija, tri člana njegove "Bump'n'Gride" pratnje su delimično potvrdila ova saznanja. Njegov bivši asistent je navodno rekao da "moraju da pitaju da li smeju u WC. Keli je majstor kontrole".

Policija je, prema zahtevu roditelja proverila njegove kuće u Ilinoisu i Džordžiji i nije našla ništa zbog čega bi optužila pevača.

Povezano

Sve vesti