Četvrto dete! Prvo koje nije platio... (FOTO)

Autor:

Fudbaler potvrdio glasine i objavio sliku trudne Georgine Rodrigez!

22
A- A A+

Fudbaler Kristijano Ronaldo tek je postao tata blizanaca, a na putu je još jedna beba!

Njegova devojka Georgina Rodrigez je u drugom stanju.

Iako je ranije objavljeno da je Georgina u drugom stanju - zbog slike na Instagramu na kojoj Ronaldo drži ruku preko njenog stomaka, fudbaler nije, sve do sad potvrdio da je "beba broj 4" na putu... Prva koje nije platio...

Pogledajte sliku koju je objavio na Instagramu (i taj stomak)

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fudbaler je na pitanje novinara magazina "El Mundo" da li je srećan zbog nove bebe rekao "da, veoma sam srećan", ali i otkrio da i dalje uči kako da menja pelene blizancima.

"Deca su divna, ali još moram da učim kako da promenim pelene".

Na Instagramu Georgine Rodrigez već pljušte čestitke

L o v e

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ovo je prvo dete slavnog fudbalera koje nije rodila surogat majka - Objava rođenja prvog sina Kristijanija zaprepastila je javnost, a fudbaler, koji je tada imao samo 26 godina, kratko je rekao da su sva roditeljska prava prebačena na njega, odnosno da majka neće imati nikakav kontakt sa detetom koje je "pljunuti" fudbaler i nosi njegovo ime.

"Dejli mejl" ekskluzivno je otkrio da su blizanci, dečak i devojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti delom dostupni javnosti. Među njima je ugovor između "određenog roditelja", u kom delu je potpisan Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, i "nepoznate majke". List prenosi da je "štiklirano" polje "Surogat materinstvo".

Sve vesti