Srpske vegzice - biramo najlepšu! ANKETA

Autor:

Biramo najseksepilniju ženu ili devojku naših fudbalera

Srpske vegzice - biramo najlepšu! ANKETA Foto: Instagram/sofijamilo/karleusastar/jovanagajic

Niko nije obraćao pažnju na njih dok se pevačica ženskog sastava Spice Girls nije udala za Dejvida Bekama... Viktorija Bekam je postala ikona i "uzor" udavačama širom sveta. Ona je "smotala" fudbalera i ostala uz njega i kroz tračeve i prevare. Prava "vegzica".

Kasnije su lepotice koje prate fudbalere počele da "niču kao pečurke" - sećate se Čeril Kol, svakodnevno gledate i slušate Pikeovu Šakiru, a one manje poznate su, zahvaljujući društvenim mrežama postale popularne baš kao i pevačice, glumice, manekenke...

Najbolje "cice" finala Lige šampiona! (FOTO, VIDEO)

U poslednje vreme primećujemo da sve više naših lepotica možemo da "upišemo u ovu kategoriju" i većina njih parira i najboljim od "onih stranih".

Predstavljamo vam srpske vegzice!

Sofija Milošević

Ova manekenka je lepša polovina srpskog reprezentativca Adema Ljajića. Uspešno se bavi modelingom u Americi, kod nas je atrakcija gde god se pojavi, ili što bi ona rekla - "ja sam jedina mačka tu". Pogledajte njene slike, pa kasnije u anketi recite "kolika tačno mačka".

Mirka Vasiljević

Prelepa glumica je devojka/supruga fudbalera Vujadina Savića. Znamo je dok je još kao klinka stajala rame uz rame sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem, a sada je gledamo u predstavama i malo-malo pitamo da li je opet trudna... Mirka je mama troje dece i izgleda... pa OVAKO!

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša i supruga igrača turskog Bešiktaša Duška Tošića, proglašena je za najlepšu "vegzicu" u anketi koju su sproveli turski mediji. Jelena je tada "pomela" konkurenciju, što je prokomentarisala u svom maniru. "Svašta, pa to je očekivano. Samo sam gledala koliko procenata razlike će biti, kada sam videla da je 70 odsto…". Šta vi kažete, da li će pometi i ovu konkurenciju?

Jovana Švonja

Lepa i prezgodna manekenka Jovana Švonja, udata je za fudbalera Filipa Đorđevića s kojim ima dvoje dece. Jovana se porodila drugi put pre nekoliko meseci i već izgleda kao seks-bomba.

Bojana Rajić

Bivša žena golmana Vladimira Stojkovića. Razlog zbog kojeg spominjemo bivšu leži u činjenici da sadašnja supruga Valentina ne voli da se eksponira na društvenim mrežama, ali i zbog toga što Bojana izgleda fantastično nakon rođenja drugog deteta s drugim suprugom. To, a i pamtimo silne prozivke i muke oko razvoda od fudbalera...

On je nju nazivao pogrdnim imenima, potom "jedva čekao da mu da razvod", a sada ima novu suprugu i još jednog sina.

Kristina Mijačević

Hmm... nije ni supruga, ni devojka, ali zaslužila je svoje mesto na ovoj listi. Bivša ljubav fudbalera Aleksandra Kolaarova, dospela je na naslovne strane pre dve godine, kada je objavljeno da je u drugom stanju. Ljubavna afera fudbalera Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević dugo je intrigirala javnost. Navodno je njihova veza trajala osam godina dok je fudbaler sve vreme bio u braku sa suprugom Vesnom (s kojom je i dalje). Kada se Mijačevićeva porodila i dobila sina Petra, fudbaler je priznao dete kao svoje. Iako se priča da njih dvoje danas nemaju nikakav kontakt, to nije sprečilo Kolarova da navodno daje 10.000 evra mesečno za alimentaciju.

Dejana Živković

Gde ima mesta za jednu bivšu...

Žena i devojka - nebo i zemlja!

Manekenka koja se uspešno bavi modelingom u Americi Dejana Živković, svojevremeno je bila u vezi s golmanom Vladimirom Stojkovićem. Sećamo se izjava ljubavi, šetanja Dejaninog ljubimca "u pola noći" i raskida. Ipak, imamo slike!

Seks-bomba Jovana Gajić

Jovana je devojka Zorana Bambija Tošića. Reprezentativac koji je donedavno igrao za CSKA iz Moskve, upoznao je Jovanu dok je još bio u braku s bivšom suprugom Dijanom, s kojom ima dvoje dece. Nakon "civilizovanog i prijateljskog razvoda", došlo je vreme da ga gledamo na njenom Instagramu. A, tek nju...

Pogledajte slike, razmislite i recite:


Sve vesti