Ovo je serija koja ruši sve stereotipe

Autor:

Šta se dešava sa afroameričkom porodicom kada počne da živi u bogatom delu grada u kome žive samo belci? Otkrijte u ultra smešnoj seriji „Crnkasti“ koja se prikazuje u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Ovo je serija koja ruši sve stereotipe Foto: mts

mts i Pickbox vam predstavljaju ultra smešnu seriju o problematičnim stereotipima kojima je u Americi izložena jedna prosečna američka porodica - „Crnkasti“, čije epizode prve dve sezone možete da gledate već sada na mts TV, u okviru Pickbox paketa.

Živopisne likove serije „Crnkasti“ čine Andre Džonson zvani Dre koji ima odličan posao, predivnu suprugu Rejnbou, četvoro dece i divnu kuću u predgrađu. Ali, muči ga što se njegova tamnoputa porodica ipak malo previše asimilirala u pretežno belački komšiluk. Uz malu pomoć svog oca, Dre odluči da uspostavi osećaj kulturnog identiteta unutar svoje porodice, da im pokaže da je moguće poštovati svoju prošlost, dok se oberučke prihvata ono što nosi budućnost.

Izvor: Pickbox.

Ukoliko do sada niste aktivirali Pickbox paket to možete jednostavno da uradite putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica, i nakon toga uživate u ovoj ultra smešnoj seriji koja ruši sve stereotipe.

Pored „Crnkastih“ u Pickboxu vas očekuju i druge zanimljive serije i filmovi – „Moć“, „Nešvil“, „Zamenjene na rođenju“, „U potrazi za srećom“, „Odavde do večnosti“, koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru njega posetite mts sajt. Iskoristite sve pogodnosti mts TV i uživajte uz Pickbox!

Sve vesti