• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gužva za mesto u timu!

Najbolji košarkaši Srbije okupili su se u Beogradu i počeli pripreme za Evropsko prvenstvo 2017 u Istanbulu. Aleksandar Đorđević pripreme počinje sa 17 igrača koji će se boriti za 12 mesta u timu za EP.

SVE GALERIJE

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ратко

На првој слици два најбоља друга, и све идилично... Богдан Гаргамел, и Теодосић, преваспитач репрезентативне клупе са гласом фелеричне грамофонске плоче ,,Како ово играмо, ајмо кући'', на СП 2014. Боже, дај да је ово само ружан сан.

Nikola

@Ратко Јел има одређен разлог зашто јавно износиш мржњу према момку који би могао син да ти буде, а који је понос читаве нације на основу његових трофеја, признања, талента и људских квалитета? Мислим, твоје је да осећаш према њему шта желиш, али зашто то редовно обзнањујеш?

URKE VRACAR

Samo jedna mala napomena za sve... Pogledajte kako su obuceni ovi momci u odnosu na fudbalere... Kao i svaki drugi mladji covek u Srbiji. Dok se kod gospode fudbalera ne zna ko je vise u trendu. A zato ne mogu da se sastave sa loptom. Naklon do poda ovim majstorima na celu sa Velikim Saletom. Znam da cete nas i ove godine obradovati. SRECNO SRBENDE!!!!