Zvezda nad zvezdama među TV kanalima

Autor:

Vaše omiljene serije na jednom mestu – Star TV, ekskluzivni kanal mts televizije.

Zvezda nad zvezdama među TV kanalima Foto: mts

On na male ekrane donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća – Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV, kao i skandinavskih kuća. Upoznajte kanal Star TV, zvezdu mts TV ponude, koja se nalazi na poziciji 112 Osnovnog mts TV paketa.

Sve što ste želeli od jednog kanala – sitkome, drame, trilere, SF i horor, akciju, avanturu, dramu, dostupno vam je na Star TV kanalu, čiju programsku šemu čini čak 27 različitih naslova nedeljno, i to 16 serija radnim danima i još 11 serija vikendom.

„Doktor Haus“, „G. Robot“, „Bekstvo iz zatvora“, „Mladi vukodlak“, „Pandur“, „Pravednik“ su samo neke od serija koje vas očekuju na kanalu Star TV, a među njima vas ovog leta očekuju i nove serije: kostimirane istorijske drame „Poldark“ i „Gospodin Selfridž“, psihološka misterija „Peni Dredful“ i triler misterija „Grad zla“.

Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, za Osnovni TV paket možete da se prijavite online, pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica. Nakon toga, na 112 kanalu mts TV možete da pronađete svoje omiljene serije i uživate u njima.

Uživajte u još bogatijoj mts TV ponudi kanala i popularnim naslovima kanala Star TV!

Sve vesti