mondo.rs

Baš je briga za komentare (FOTO)

Autor:

Žene su često na meti kritika jer zbog debljine, ali ne treba zaboraviti ni da neke trpe uvrede jer su "previše mršave". Zar smo stigli dotle da komentarišemo i trudničke stomake?!

9
A- A A+

Verovali ili ne, čak su i trudnice na meti dušebrižnika koji su ponašaju kao da je nečije telo javna imovina koju svi imamo pravo da komentarišemo.

Evo, uzmimo za primer fitnes blogerku Saru Stejdž, koja je u šestom mesecu trudnoće. Sećate se nje, seksi trudnice koja je "srušila" Instagram?

Trudna manekenka hit Instagrama (FOTO)

Ona sada očekuje drugo dete i trudnoću dokumentuje na Instagramu, što joj je donelo užasne komentare na račun toga što "nema stomak". Na njenim fotografijama dominiraju komentari da ne izgleda kao trudnica jer joj je stomak preterano mali.

Positive vibes only ☺️ #unbothered metallic bikini from @londonbeachswim #6monthspregnant #26weeks

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

Ali, radije nego da objašnjava tim dušebrižnicima, Sara je jednostavno nastavila da postavlja slike.

"Sreća, mir i radost su mi prioritet u životu. Moja druga beba je zdrava i sasvim dobro napreduje. Mislila sam da će, nakon što sam rodila Džejmsa koji je imao skoro 4 kilograma i sasvim je zdrav, ljudi imati više razumevanja za moju drugu trudnoću i da će negativne komentare zadržati za sebe. Svi smo različiti - to je ono što nas čini jedinstvenim!", napisala je Sara.

Veličina stomaka, inače, nema veze samo sa veličinom bebe, već i sa količinom tečnosti unutra, sa položajem bebe i brojnim drugim stvarima.

Uostalom, ne postoji pravilo koliki stomak treba da imaju trudnice u kom mesecu, ali bi izgleda trebalo uvesti kao pravilo da svi malo više gledaju svoja posla.

Povezano

Sve vesti