Muškarci joj ne prilaze!

Autor:

Pevačica o teretu slave - "misle da sam babaroga"!

49
A- A A+

Atraktivna pevačica Milica Pavlović pričala je za "Story" o "mukama" sa pronalaženjem partnera. Kaže da joj muškarci ne prilaze!

UPS: Sevnule gaćice u spotu!

"Mali broj njih odluči da mi priđe, iako mnogi očekuju da je potpuno suprotno. Izgleda da se pročulo da sam babaroga i da im kod mene neće proći fore kojima pribegavaju u osvajanju žena. Među muškarcima koji su mi se ozbiljnije udvarali bilo je različitih profila, godišta i profesija. Generalno, najviše se ježim kada pokušavaju da me osvoje materijalnim stvarima, to mi je prvi znak da bi trebalo da nestanem," rekla je pevačica za taj magazin.

Ovako je izgledala na početku karijere!

"Mislim da je kod mene najveći problem taj što svakog potencijalnog dečka odbijem čim mi se ne svidi prva sitnica, što je obično u prvih 15 minuta sastanka. Uvek reagujem na prvu loptu, ne mogu da se obuzdam. Nakon toga sledi faza jedne klasične duple Lavice, i ponos mi ne dozvoljava da popravim štetu koju sam možda napravila, tako da se sve uvek završi još na samom početku," rekla je ona.

A kakvog traži?

"Potrebno mi je da se pored muškarca osećam bezbedno, voljeno i sigurno. Da mu verujem i da budem sigurna u svaku njegovu reč. Ne želim ni u jednom trenutku da posumnjam u istinitost onoga što govori. Njegova iskrenost mora da s eočitava u svakom pogledu, potezu i govoru tela," rekla je pevačica.

Dakle, dečka trenutno nema!

"Izuzetno sam fokusirana na svoju muzičku karijeru, i njoj sam sve podredila. Mada, da se u prethodnom periodu pojavio adekvatan muškarac, koji bi držao moju pažnju, teško da bih mogla da to sakrijem od javnosti," rekla je pevačica.

Pogledajte i njen novi spot!

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti