Kako da snimite omiljeni film ili seriju?

Autor:

Ne propustite omiljeni televizijski program, snimite sve što vas zanima uz mts TV uslugu Snimanje sadržaja.

Kako da snimite omiljeni film ili seriju? Foto: mts

Niste u mogućnosti da gledate omiljeni film, seriju ili neki drugi TV sadržaj u trenutku kada se emituje? Uz mts TV uslugu Snimanje sadržaja željeni TV sadržaj možete da snimite i pogledate ga kasnije kada i koliko puta vam to odgovara, u narednih sedam dana.

Dodatni komfor obezbeđuje vam i mogućnost da u isto vreme zakažete snimanje na više različitih kanala. Ukupno možete da snimite do 10 sati različitog TV sadržaja.

Usluga Snimanje sadržaja dostupna vam je na kanalima koji su u TV vodiču obeleženi simbolom u obliku kamere i jednostavno se aktivira:

- Putem TV menija, odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Snimanje sadržaja

- Pozivom na broj 0800 100 100, ili

- Lično u nekoj od mts poslovnica.

Izvor: mts Tvoj svet.

Nakon što aktivirate uslugu Snimanje sadržaja, izabrani film, seriju ili neki drugi TV sadržaj možete jednostavno da snimite, samo pratite sledeće korake:

  • Pronađite sadržaj koji želite da snimite u okviru programske šeme;
  • Pritisnite dugme za Dodatne opcije na vašem daljinskom upravljaču i odaberite opciju Snimanje;
  • Ukoliko odaberete opciju Zakaži snimanje programa, snimićete samo odabrani sadržaj u vremenskom trajanju koje je naznačeno u Programskoj šemi;
  • Odabirom opcije Zakaži snimanje kanala možete odabrati datum, vreme početka i dužinu trajanja snimanja sadržaja na željenom kanalu u narednih nedelju dana.

Za više informacija o usluzi Snimanje sadržaja i njenoj ceni posetite mts sajt. Uživajte u omiljenim filmovima i serijama čak i kada ne stignete na vreme da ih pogledate!

Tagovi:
Sve vesti