Gola Sofija (VIDEO)

Autor:

Jedna od najseksepilnijih glumica današnjice, zvezda serije "Moderna porodica", Sofija Vergara slikala se za naslovnu stranu septembarskog izdanja magazina Women's Health - gola!

Nasmejana i lepa, tela kao da ima bar dvadesetak godina manje, Sofija (45) blista, a u intervjuu je otkrila i kako (ne) održava liniju.

Izvor: YouTube

"Ne znam koliko sam snažna, imam problema sa kolenima i vrlo slabe kosti, jedva da mogu da uradim jedan sklek", bila je iskrena lepotica.

"Žao mi je što nisam bar malo više 'sportski tip', ali kad se rodite s ogromnim grudima... Imam ih od 13. godine, a porasle su još kad sam bila u drugom stanju. Nije stvar u mišićima ili pločicama na stomaku. Ja nemam definisane trbušnjake jer ne mislim da moram da budem 'fit model savršenog tela'. To zahteva previše truda", kaže Sofija.

#CasaChipichipi #summerdays☀️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

U intervjuu se dotakla i teme koja 'pogađa' sve žene - starenja i prihvatanja sopstvenog tela...

"Imam 45 godina. Čak i ako to želite, u ovim godinama ne možete da budete savršeni. Sviđalo vam se to ili ne, realnost je takva", kaže ona.

"Menjamo se. Ja vidim šta mi se dešava. Ali, ja želim da izgledam sjajno u skladu sa svojim godinama, jer ako se opteretite tim 'moram da izgledam mlađe' stavom, samo ćete poludeti. Kažu mi ljudi ponekad da izgledam kao da sam u dvadesetim godinama. Ali, to nije istina. Koža mi je drugačija nego u dvadesetim. Nikad nisam razmišljala o porama, a sad mi se desi da pomislim 'sra***, šta je bre ovo?!'"

#CasaChipichipi #minivacay

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

I iako to nikad ne biste pretpostavili kad je vidite, Sofija Vergara priznaje da se strašno bori sa sobom ne bi li pronašla motivaciju za vežbanje.

Ona vežba tri ili četiri puta nedeljno, sa instruktorom, i njena rutina podrazumeva kombinaciju kardio-treninga, vežbi snage, ali i vežbi koje pomažu da se očuva balans i gipkost tela.

Njen suprug Džo Manganijelo napravio je savršeno opremljenu teretanu u njihovoj kući, pa ona priznaje da nema nikakve izgovore. Ali, dok on uživa u svakodnevnom vežbanju, Sofija muku muči...

"Za mene je to stvarno mučenje. Loše sam volje dva sata pre treninga, nadrndana sam dok vežbam, a i kad završim sam besna jer moram da zakažem sledeći trening", priznaje ona.

Ali, kad pogledate fotke, nikad ne biste rekli...

Ovakvih slika nikad dosta... Uživajte:

Sofija, nismo te prepoznali! (FOTO)

Guza "za Oskara"! (FOTO, VIDEO)

Ovo niste znali o omiljenoj TV lepotici!

Vrelija od sunca!

Povezano

Sve vesti