Napad, svađa, pa dogovor: Trujić otišao iz Voše

Autor:

Napadač "lala" zvanično je slobodan igrač. "Nadam se da se tako nešto neće nikome ponoviti, ali to zaboravljam"

3
A- A A+
Nikola Trujić Vojvodina Foto: MN Press

Nikola Trujić i Vojvodina našli su način da se ipak razumno raziđu.

Posle eliminacije iz Evrope, ofanzivca Voše navijači su napali u svlačionici, nakon čega se pokupio i napustio klub. Potom se nekoliko dana preko medija vodila njegova polemika sa predstavnicima "lala", bio je i suspendovan ali su dve strane ipak na kraju postigle dogovor...

Dogovor da su završili.

"Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se, pa nećemo ići na arbitražu. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi, ali ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini. Drago mi je što sam imao priliku da budem član ovog kluba i igram sa odličnim igračima, a smatram da smo tokom obe sezone mog boravka u Vojvodini ostvarili lep uspeh i dobre rezultate. Momcima želim sve najbolje u nastavku sezone, a meni preostaje da potražim novu sredinu", rekao je Trujić za klupski sajt.Gde će nastaviti karijeru? Pominjao se i Čukarički...

"Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, mada još uvek ni sa kim nisam blizu konkretnog dogovora. U prethodnom periodu, više sam bio fokusiran na to da rešim stvoj status u Vojvodini i dobijem čiste papire za nastavak karijere u nekom drugom klubu, a sad, videćemo… U svakom slučaju, verujem da ću do kraja prelaznog roka pronaći novu sredinu", dodao je bivši đak i prvotimac Partizana, koji je od 2013. do 2015. bio član Napretka.

Voša mu je poželela sve najbolje.

"Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Nikoli Trujiću na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere", saopštio je klub sa "Karađorđa".

Osim Trujića, Vojvodina je ovog leta raskinula ugovore sa još čak SEDAM fudbalera, a to su: Nikola Kovačević, Nikola Aksentijević, Uroš Stamenić, Milan Bubalo, Filip Knežević, Mario Maslać i Emir Lotinac, dok se čeka rasplet oko mladog Petra Mićina koji je zatražio raskid stipendijskog ugovora.


Ugovori su istekli Darku Puškariću, Aleksandru Paločeviću i Siniši Babiću, u ekipu Bačke je prešao Milan Spremo, dok je još nerazjašnjena saga oko transfera Dejana Melega u Kajzeri.

Ostaje i da se vidi šta će se desiti sa Stefanom Cebarom i Markom Kordićem koji, za sada, nisu licencirani za Superligu.

Povezano

Sve vesti