"Redaljke za pevaljke" - duet koji NEĆETE slušati!

Autor:

Duetska numera Jelene Karleuše i reperke Sajsi MC koja je nedavno objavljena na YouTube-u je demo snimak iz 2015. godine koji je slučajno procureo na Internet

2
A- A A+

Pre nekoliko dana na Internetu se pojavio snimak "dueta" Jelene Karleuše i Sajsi MC, pevačica koje su svojevremeno najavljivale saradnju, a onda je i "Sajsinom krivicom", tačnije duetom sa Severinom, otkazale.

U pitanju je kratki klip na kojem se čuju Sajsi i Jelena dok pevaju numeru "Izabrane pevaljke", kojima "nameštaju redaljke", a koji NE služi kao najava budućeg hita.

Šta znači "posajsiti"?

"Snimak je slučajno procureo u javnost - radi se o demo verziji iz 2015. godine koja nema nikakve veze sa finalnom verzijom - ni aranžman, ni muzika ni tekst. Ova pesma nikada neće biti objavljena zbog njihove svađe. Ovo je samo demo verzija, a u demo verzijama se svašta isprobava, peva, pušta...", piše na Karleušinom YouTube kanalu.

Sajsi, je l' ovo Karleuša?

Zoran Birtašević, pevačicin menadžer, oglasio se na Twitteru kako bi negirao autentičnost snimka:

"Fejk demo koji kruži netom nema veze sa finalnom verzijom pesme koja je trebalo da bude realizovana. Ni tekst ni muzika. Ne učestvujte u toj gluposti".

Ipak, podsetite se:

Izvor: YouTube

Sve vesti