Coca Cola i YouTube zvezde vas pozivaju…

Autor:

Dva i po sata zabave uz Mariju Žeželj, Janu Dačović i Miloša HD na Coca Cola Facebook stranici!

Da li ste spremni za dva i po sata dobre zabave sa nekim od najvećih domaćih YouTube zvezda?

Marija Žeželj, Jana Dačović i Miloš HD vas očekuju u subotu, 5.avgusta od 20 časova na prvom zajedničkom Facebook live, na zvaničnoj Coca-Cola Facebook stranici!Popularni YouTuberi pripremili su veliki broj zabavnih igara u kojima ćete moći da učestvujete tokom direktnog prenosa. Tokom dva i po sata priče i zabave, dobićete priliku da se igrate "istine ili izazova", okrenete točak sreće, premijerno odgledate četiri nova videa koje su Marija, Jana i Miloš pripremili samo za ovu priliku.

Uz to, YouTuberi će predstaviti Coca-Cola WOAH, novu aplikaciju koja vam na jednom mestu donosi najbolji, najnoviji i potpuno ekskluzivni sadržaj kako domaćih tako i svetskih YouTube faca. Saznajte kako žive tinejdžeri van Srbije, šta ih zanima, kako se oblače, kakvu muziku slušaju i istovremeno budite prvi koji će videti najnovije klipove domaćih YouTube superstarova. Korisnicima u Srbiji, Coca-Cola WOAH po prvi put omogućava da imaju pristup sadržaju koji je posebno krojen i odabran po njihovoj meri i želji. Muzika, video klipovi, reportaže sa zanimljivih lokacija, moda i još mnogo toga očekuju vas na Coca-Cola WOAH, a ono što ovu aplikaciju čini tako posebnom je i mogućnost uživanja u sadržaju i kada ste offline!

Coca-Cola WOAH aplikacija je besplatna i već sada dostupna na Play Store, kako za a Android tako i za iOS operativne sisteme. Samo jedan klik vas deli od potpuno novog iskustva konzumiranja sadržaja na vašem telefonu.

Mi znamo šta ćete raditi ove subote od 20 časova na Coca-Cola Facebook-u! Priključite se, komentarišite, učestvujte i dobro se zabavite uz svoje omiljene YouTubere! Vidimo se!

woah Foto: Coca Cola promo

Povezano

Sve vesti