Skandalozna serija za skandalozno vreme...

Autor:

Serija koja spaja visoku politiku, glamur i krizni menadžment - „Skandal“, samo u Pickboxu na mts TV.

Skandalozna serija za skandalozno vreme... Foto: mts

Ako volite politiku i sve što ima veze s njom, pogotovo igre mačke i miša koje se odvijaju kada se kamere isključe, onda ne biste smeli da propustite politički triler zvani „Skandal“, čije epizode pet sezona možete da pogledate već sada u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Vašington, centar svetske političke moći i grad naseljen sumnjivim tipovima svih mogućih vrsta, pogodno je tlo za skandale koje bi, naravno, bilo dobro gurnuti što dublje pod tepih. Tu na scenu stupa Olivija Poup, advokat koji se ne bavi advokaturom, već znanje sa fakulteta primenjuje da iskoristi pravni sistem u svom poslu. A njeno zvanje je "fikser", tj. ako u Vašingtonu imate bilo kakav problem koji bi mogao da vam ugrozi reputaciju, Olivija i njeni saradnici najefikasniji su za uklanjanje takvih kriza.

Olivijin tim čine zavodnik Stiven Finč, Olivijina desna ruka, zatim uglađeni i brzi Harison Rajt, haker Hak, nekad u službi CIA, istražiteljka Ebi Velan, i pripravnica Kvin Perkins, van sebe od sreće što je dobila priliku da radi za veliku Oliviju. Gospođica Poup je svojevremeno radila u Kabinetu predsednika i isto tako je svojevremeno imala aferu sa predsednikom, šarmerom Ficdžeraldom Grantom.

Izvor: Pickbox.

Zanimljiva je priča kako je producentkinja Šonda Rajms došla na ideju da snimi seriju „Skandal“. Kada je Rajmsova postala poznata i cenjena u Holivudu, dogovorila je sastanak sa kriznom menadžerkom Džudi Smit. Sastanak je trebalo da traje 15 minuta, ali odužio se na nekoliko sati. Pre nego što je Džudi sela u auto i odvezla se kući, Šonda ju je zaskočila izjavom: „Moram da snimim seriju o tvom životu!“ I tako je nastao „Skandal“, serija koja prati konture života Džudi Smit, ali gledaocima donosi mnogo širu sliku kriznih komunikacija.

Ne propustite ovu intrigantnu seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte u ovom, ali i drugim Pickbox naslovima na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija, izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox, direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru njega posetite mts sajt. Uživajte u popularnim filmskim i serijskim naslovima uz Pickbox i mts TV!

Sve vesti