CAR: Pobedio najtežu bolest!

Autor:

Gitarista benda The Rolling Stones otkrio srećne vesti

4
A- A A+

Roni Vud, gitarista benda The Rolling Stones, progovorio je u razgovoru za "Event" magazin o tome šro su mu pre tri meseca lekari saopštili da boluje od raka pluća. On je nedelju dana proveo u najvećoj agoniji čekajuči rezultate da vidi da li mu se rak proširio ili je moguće odmah ga operisati.

"Imao sam borbu sa plućnim kancerom. Nedelju dana je sve visilo o koncu i mogao sam čuti vesti da se zavese zatvaraju, da je vreme da kažem zbogom. Doktor se vratio s vestima da imam ovu supernovu koja mi gori na levom plućnom krilu. Da budem potpuno iskren, nisam se iznenadio", rekao je muzičar i otac šestoro dece, kojem je žena Sali Hamfri bila najveća podrška.

Na sreću, rak se nije proširio, što je značilo da neće morati da se podvrgne hemoterapiji i da je najgorih sedam dana u njegovom životu gotovo.

"Odlučio sam da ako se rak raširi neću ići na hemoterapiju. Više od svega nisam želeo da izgubim kosu. Moja kosa neće ići nigde. Nedelju dana kasnije su došli sa vestima da se nije proširio i rekao sam: 'Hajde sada da ga (tumor) izvadimo'".

Roni je prekinuo da puši pre 15 meseci kada su mu se rodile bliznakinje Grejsi i Alis.

Izvor: YouTubeSve vesti