Pogledajte prvi "Mračnu kulu"!

Autor:

Fanovi Stivena Kinga iz Beograda, Kragujevca i Niša - poklanjamo vam karte!

0
A- A A+

MONDO i ConFilm poklanjaju vam ulaznice za premijeru filma "Mračna kula", po istoimenom serijalu Stivena Kinga.

Premijera će biti simultano održana u Cineplexx bioskopima u Srbiji - u Ušću, BIG-u, Delta Sitiju u Beogradu, kao i Kragujevcu i Nišu. Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku na stranici MONDO Magazin sa svojim imenom, prezimenom i naznakom grada za koji se prijavljujete. Najbrže ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

U ulozi revolveraša Rolanda je Idris Elba, a ostale uloge tumače Metju Mekonahi (Čovek u crnom), Tom Tejlor (Džejk Čejmbers), zatim Ketrin Vinik iz "Vikinga" i drugi.

U ukupno osam knjiga koliko ih sadrži serijal "Mračna kula", King kombinuje elemente fantastike, horora i vesterna. Glavni junak, poslednji revolveraš Roland Dešejn, traga za Mračnom kulom zajedno sa troje saboraca koje je "kidnapovao" iz Njujorka - bivšim heroinskim zavisnikom, ženom bez nogu i dečakom koji nije siguran da li je mrtav.

Epska avantura vodi ih kroz različite dimenzije prožete silama mraka, a u knjigama se pojavljuju i likovi, mesta i događaji iz Kingovih dela kao što su "Uporište", "Vreća kostiju", "Salemovo", i mnoga druga.

Serijal koji je "kralj horora" pisao skoro tri decenije stekao je kultni status među njegovim obožavateljima, a po "Mračnoj kuli" napravljen je i niz grafičkih novela.

Izvor: YouTube

Sve vesti