"Volkov se reklamira preko mene!"

Autor:

Pevačica Sandra Afrika prvo rekla da već godinu dana uživa u vezi s, navodno, bivšim dečkom Ane Marije Žujović, Maše Terzić, Stanije Dobrojević, Tijane iPhone..., pa porekla?

29
A- A A+

Sandra Afrika (ni)je u vezi s Vladimirom Volkovim!

Iako već neko vreme kolaju glasine da je pevačica Sandra Afrika smuvala nekadašnjeg igrača Radničkog Vladimira Volkova, ni pevačica ni fudbaler nisu želeli da potvrde vezu.

Izgledalo je da je Sandra Afrika "razvezala jezik" i otkrila da su zajedno već godinu dana, kada je listu "Kurir", koji je došao u posed zajedničkih fotografija s letovanja u Crnoj Gori rekla: "Naravno, slike govore više od reči, pa i nema potrebe da mnogo pričam na tu temu, sve vam je jasno. A meni je jasno još od prošle godine".

Ubrzo je "promenila ploču", pa je portalu Pink.rs rekla:

"Slikaš se sa prijateljima par puta i taj prijatelj pošalje fotke medijima i izjavi da je sa mnom u vezi. Bolesno! Volkov traži marketing i reklamu jer nijedan klub neće da ga angažuje", rekla je Sandra Afrika Pinku.

Fudbalera su mediji godinama unazad spajali s lepoticama - govorilo se da je voditelj Vladimir Stanojević navodno pretukao devojku Ana Mariju Žujović zbog poruka koje je slala Volkovu, pisalo se da je bio u vezi sa Stanijom Dobrojević, suprugom Viktora Troickog Aleksandrom (tada) Đorđević, učesnicom Parova Zoricom Dukić, da ga je jurila Tijana iPhone...

Povezano

Sve vesti