Bond će se oženiti?!

Autor:

"Šuška" se da se Krejg vraća kao Bond u još dva naredna filma o tajnom agentu, i da mu spremaju "eksplozivnu" završnicu

10
A- A A+

Uloga Danijela Krejga u filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu je pod znakom pitanja već duže vreme, ali stižu informacije da je glumac na ivici da pristane da snimi još dva dela ove franšize.

Producentkinja filma Barbara Brokoli je navodno u pregovorima sa Krejgom da uradi peti i šesti film po redu u ulozi najpoznatijeg špijuna na svetu (posao joj verovatno nije nimalo lak).

ONA je nova Bondova devojka? (VIDEO)

"Bilo je mnogo priče o tome ko će da bude sledeći Bond, ali je Barbara uspela da nagovori Danijela da uradi još dva filma. Voli ga publika širom sveta i povećao je profit i popularnost filmova, pa šefovi ne bi hteli da ga još 'ispuste'. Scenario za 25. film franšize je skoro gotov, a plan je da bude u bioskopima već u novembru 2019. godine, pa nema mnogo vremena da se troši na nagovaranje Danijela. Međutim, dogovor je skoro gotov", rekao je izvor za "The Sun".

Otišao je Mur, Rodžer Mur (FOTO, VIDEO)

Isti neminovani izvor je odao i veliki spojler u vezi sa poslednjim filmom u kojem bi Krejg glumio Džejmsa Bonda, a to je da ćemo videti Bonda kako se konačno ženi samo da bi njegova žena bila ubijena u eksploziji. Valjda to prokletstvo da sve Bondove žene umiru mora da se nastavi...

Sve vesti