OVAKO izgleda šoping sa ličnim stilistom (FOTO)

Napokon i Beograd ima uslugu koja odavno postoji u svetskim prestonicama - kupovina uz savete modnog stiliste! MONDO je to prvi probao i preporučujemo vam! Korisno je, zabavno i besplatno.

OVAKO izgleda šoping sa ličnim stilistom (FOTO) Foto: Mondo/Goran Sivački

Zaboravite na oštro oko svoje drugarice (ili druga), kao i na to da vas niko ne poznaje dobro kao vaša mama (ili dečko/devojka) - u Beograd je stigao "Personal Shopper"!

Ne znate šta je to?

To je mogućnost da u kupovinu idete uz ličnu asistenciju najvećih modnih stručnjaka u zemlji. I to besplatno.

UŠĆE Shopping Centarje prvi u Srbiji uveo uslugu koja u centar pažnje stavlja potrošače prepoznajući potrebe svakog od njih. To je odličan način da se pomogne kupcima da pametno investiraju, ali i da izgrade prepoznatljiv stil u bogatoj ponudi brendova.

Znate već kako to izgleda kada uđete u šoping centar i preplave vas haljine, sandale, pantalone, farmerke... šta odabrati, kome dati poverenje, ali i svoj novac?

Sada imate na koga da se oslonite - na profesionalce koji će umeti da procene šta vam najbolje stoji, bez obzira na to da li želite da kupite haljinu za neku svečanost, svakodnevnu garderobu, ili odela za posao.

Ovo je naročito korisna usluga za osobe koje mnogo rade i nemaju vremena da obilaze prodavnice, ili za one koji ne vole da ide u kupovinu, a moraju.

Stilista će šoping učini lakšim, zanimljivijim i pre svega će pomoći da ne trošite novac na ono što vam ne pristaje.

Kako da se prijavite za uslugu "Personal Shopper"

Koncept je prilagođen svim generacijama i modnim ukusima, savete će vam renomirani domaći modni stručnjaci, među njima: Nenad Radujević, Filip Maksimović, Jasmina Sanader, Ljiljana Joksović i Lidija Jovanović. Dovoljno je da se prijavite na sajtu UŠĆE Shopping Centra: http://usceshoppingcenter.rs/, da odaberete jednu od tri ponuđene kategorije za šoping. Na istom linku pročitajte i biografije stilista, kao i sve ostale detalje u vezi sa tim kako da lično angažujete najboljeg stilistu u gradu

Evo kao to izgleda u praksi...

"Dobar dan, ja sam Filip Maksimović, modni stilista, kako mogu da vam pomognem?", rekao mi je Filip kojeg, zapravo, odavno znam - sa TV ekrana, ali i modnih pista gde je nosio odeću najboljih domaćih i svetskih modnih dizajnera.

Zamolila sam ga da mi pomogne da kupim farmerke, jer znam da je to "noćna mora" mnogih devojaka i žena.

Ponuda je bogata, cene veoma različite, kako da znam šta mi najbolje stoji?

"U kojoj prilici biste da nosite te farmerke i koliko biste da ih platite?"

"Trebaju mi za žurku koju ću organizovati krajem nedelje, povodom svog rođendana", rekla sam Filipu i dala mu "vetar u leđa"!

Vodio me je od jedne do druge prodavnice: XYZ, Terranova, Springfield, Beo Sport, LTB... pokazivao mi razne modele, strpljivo me čekao da sve to probam.

Osim pantalona u garderobu mi je donosio i obuću, tašne, majice, košulje... čak i flašicu vode da se osvežim.

Pogledajte fotografije:

"Samo vam dajem ideje, a vi ćete, na kraju, sami odlučiti šta želite da kupite", rekao mi je moj lični stilista.

Koliko sam samo bila srećna!

Nisam morala, kao ranije, da molim mamu ili drugaricu da krenu sa mnom i cupkaju ispred milion i jedne garderobe u tržnom centru. Filip je to radio uživajući.

Osim što sam dobila modne savete, super sam se provela - moj stilista nije samo stručnjak za modu, on je i beskrajno duhovit!

Pogledajte fotografije:

Sve to vreme, moj lični stilista mi je pričao o tome šta je inače moderno ove sezone, koje boje, dezeni, krojevi... a sa vama želim da podelim njegove savete u vezi sa kupovinom džinsa:

- Ako imate jače listove za vas su zvoncare, ali modeli koji se šire od kolena, a ne od pola lista.

- Ako ste nižeg rasta, onda nosite farmerke koje imaju dublji struk.

- Tamniji džins je za niže i punije osobe, a svetliji za vitke.

- Džins sa elastinom će naglasiti sve vaše nepravilnosti. Zato, ako imate jače butine birajte farmerke od čvršćeg, debljeg materijala.

- Takozvani kapri modeli vizuelno skraćuju nogu, zato uz njih treba nositi otvorenu obuću, duboko sečenu na prstima, bez kaišića, nikako patike, osim ako niste baš dugonogi.

Filip me je "naterao" da probam i ono što "nisam ja" i što nikada ne bih obukla da sam u šopingu sama, ili sa drugaricom: pastelne boje, zlatne sandale, šarene dezene, ali i nitne, šljokice i čipku.

Ovo poslednje mi se dopalo i našla sam dobitnu kombinaciju u XYZ prodavnici:

"Alexander McQueen" majica 17.517 dinara, farmerke "Silvian Heach" 13.390, "Schutz" čizmice 19.493 Foto: Mondo/Goran Sivački "Alexander McQueen" majica 17.517 dinara, farmerke "Silvian Heach" 13.390, "Schutz" čizmice 19.493

I dok sam išla ka kasi, Filip me je pozvao da se okrenem:

"A ovo? Probaj, molim te."

"Crveni kombinezon?! U mom životu samo karmin može biti crvene boje!", odbila sam njegovu ponudu.

"Ma, verujem, ali samo probaj."

Pogađate u čemu ću biti na svojoj rođendanskoj žurci?

I to nije bio kraj - otišli smo na kolače, jer smo to stvarno zaslužili, a vama od srca preporučujem da u kupovinu odete sa svojim ličnim stilistom, makar jednom.

Povezano

Sve vesti