Isplati 100.000 evra ili odosmo!

Autor:

Muke Saše Popovića niko ne zna...

25
A- A A+

 Jelena Karleuša i Aca Lukas navodno su tražili od Saše Popovića da im za sledeću sezonu emisije Zvezde Granda isplati po 100.000 evra ili će napustiti žiri, prenosi "Informer Hit".

JK je za prošlu sezonu dobila 20.000 evra, dok je Lukas zbog navodnih dugova koje ima prema Popoviću sedeo za džabe u žiriju.

"Karleuša i Lukas su svesni da oni nose skoro ceo šou na svojim leđima. Kad su pre godinu i po dana prihvatili da zajedno budu u emisiji i ocenjuju takmičare, nisu ni slutili da će oboriti sve rekorde gledanosti. Činjenica je da ljudi zbog njih gledaju emisiju. Zato su i rešili da svoje dalje žiriranje u Zvezdama Granda debelo naplate", rekao je izvor za ovaj list i dodao da kad su to shvatili, apetiti su im porasli:

"Lukas i Karleuša su se nedavno sastali nasamo i dogovorili da pred prvim čovekom Granda istupe sa jedinstvenim stavom: 'Ili nam isplati 100.000 evra ili odosmo iz žirija!' Oni samo žele svoj deo koji je srazmeran njihovom doprinosu ovom šou programu."

Karleušin spektakl u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Naravno, Saša Popović je doživeo veliki šok kada mu je ovo saopšteno...

"Saša smatra da je to previše novca, ali je svestan da će gledanost Zvezda Granda drastično opasti ako mu odu njih dvoje. Nije mogao da ih odbije, ali im je poručio da ima vremena do naredne sezone da razgovaraju o ciframa. Uopšte mu nije svejedno, nema pojma šta da radi", zaključio je izvor.

Sve vesti