Sarajevo Film Festival dolazi do vas!

Autor:

Film koji otvara festival biće strimovan uživo na Internetu u organizaciji Atlantic Grupe!

Dvadeset i treću godinu za redom, leto u Sarajevu se vezuje za dobar film i festivalsku atmosferu. Ove godine, ta atmosfera, bar na kratko, osetiće se u državama regije.

"The other side of hope", film koji ove godine otvara festival, svoje drugo prikazivanje za publiku u Sarajevu imaće već 12. avgusta i vi možete biti deo ove projekcije. Kao partner festivala, Atlantic Grupa je ove godine omogućila da samo jednim klikom, na kratko ceo region oseti duh Sarajevo film festivala. Ukoliko 12. avgusta u 21h dođete na platformu www.svismomiizistogfilma.com znajte da ste i vi "otputovali" na ovaj predivni festival. Zajedno sa publikom u Sarajevu, moći ćete da gledate film "The other side of hope", filmsko ostvarenje koje je osvojilo nagradu prestižnog Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.

Izvor: YouTube

Ova dinamična drama sa primesama komedije, putem pomenute platforme strimovaće se u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercogovini, Crnoj Gori i Kosovu i time, bar na 98 minuta uvezati ceo region sa srcem Sarajeva.

Donesite i vi 23. Sarajevo Film Festivala u vaš dom jer "Svi smo mi iz istog filma".


Tagovi:
Sve vesti