Rijaliti starleta PRE plastičnih operacija (VIDEO)

Autor:

Britanska rijaliti zvezda je potrošila preko sto hiljada funti za plastične operacije. Pogledajte kako je izgledala pre samo sedam godina i zbog koje se operacije pokajala!

6
A- A A+

Grudi, guza, usne, nos... samo su neke "stavke" koje je britanska učesnica rijalitija Veliki Brat imala na spisku kada je krenula put ordinacije plastičnog hirurga.

"Kupila je sve", a sad ozbiljno zažalila zbog jedne intervencije.

Nedavno je, gostujući u jednoj emisiji, pokazala da joj nos izgleda drugačije, pomalo krivo... za šta je okrivila plastičnog hirurga. Sada je otkrila da je izgubila čulo mirisa, sve zbog želje da izgleda savršeno.

Niko ti nije gledao guzu!

"Operisala sam nos, uvećala usne, grudi, radila liposukciju, uvećala zadnjicu...", nabrajala je Kloi u Jutarnjem programu Kanala 4 i otkrila da zbog poslednje intervencije na nosu "ne može da oseti mirise, niti diše normalno".

Izvor: YouTube

"Prvu operaciju nosa sam uradila davno, taj hirurg nije želeo da promena bude drastična i nije mi dovoljno smanjio nos. Potom sam na Instagramu videla jednog lekara iz Ukrajine koji 'čini čuda' i rešila da kod njega uradim sledeću operaciju. Sve je bilo katastrofalno - probudila sam se usred operacije, a onda shvatila da nos 'pada'. Nosim medicinsku traku, još je jutro, pa izgleda dobro, ali za tri sata - druga priča", rekla je rijaliti zvezda i dodala da će sledeće godine "naći nekog ko će moći da ispravi grešku prethodnog hirurga".

Britanska javnost je Kloi upoznala 2010. godina na audiciji za X Faktor. Da, prošlo je samo sedam godina, ali pogledajte kako je izgledala tad!

Izvor: YouTube

Sve vesti