Mitrović ulaže u rijaliti DESET MILIONA?!

Autor:

Tim iz Holivuda, skupocena oprema, jezera i planine, 140 kamera...

22
A- A A+

Željko Mitrović će navodno uložiti čak deset miliona evra u rijaliti šou Zadruga koji počinje 6. septembra i trajaće devet meseci, prenosi "Informer".

Vlasnik Pink televizije je rešio da napravi najbolji i najskuplji projekat ikada viđen na ovim prostorima, a već smo imali prilike da saznamo da je zbog toga angažovao tim ljudi koji imaju iskustva iz Holivuda i dopremio u Srbiju devet šlepera rekvizita i delova sceneografije.

"Željko je izdvojio čak deset miliona evra za ovaj projekat kako bi sve bilo tip-top. Angažovao je stručnjake iz holivudske industrije i izgradio ceo novi grada sa dva jezera i planinom. Koliko je Mitrović ozbiljan u nameri da napravi najkvalitetniji program pokazuje i to što je platio 150.000 evra sistem kojim će u rijalitiju menjati vremenske prilike", rekao je izvor za ovaj list.

MILION litara morske vode za Pinkov rijaliti?!

Za Zadrugu je spremno 140 kamera, osam dronova i dva "spajder" sistema koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom stignu do svakog ćoška.

"Publika će prvi put moći da na neki načon režira ovaj rijaliti na svojim računarima, tabletima i mobilnim telefonima. Gledaoci Zadruge sami će birati koga od učesnika žele da gledaju, odnosno, moći će da okreću kamere ka onom delom imanja koji žele da vide i čuju", završava neimenovani izvor.

Povezano

Sve vesti