Tripozna i zarazna poni igra je besplatna (VIDEO)

Autor:

Preuzmite Pony Island i još jednu bonus igru besplatno!

Tripozna i zarazna poni igra je besplatna (VIDEO) Foto: Promo/Pony Island

Humble Bundle je pripremio novu kolekciju igara za čiju kupovinu vi određujete iznos, ali takođe nudi i dve igre potpuno besplatno - Pony Island i Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri.

Pony Island je igra sa brojnim pozitivnim ocenama, i ona pruža mogućnost rešavanja zagonetki, dok ste zarobljeni u pokvarenoj arkadnoj mašini, koju je kreirao sam Đavo. Kreator igre je nezavisni programer Danijel Mulins.

Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri je point-and-click avantura, u kojoj igrači prate avanture Gejl, u istraživanju univerzuma i sve ovo je praćeno odličnim narativom i humorom. Pilgrim, takođe ima veliki broj pozitivnih ocena, i deo je sage od četiri epizode.

Preuzimanje igara je jednostavno, potrebno je posetiti Humble Bundle stranicu, potom se spustiti skroz na dno, dok ne naiđete na polje za unos vaše mejl adrese, objašnjava Play! Zine, i ubrzo nakon toga će vam na mejl stići poruka sa linkom, koji će vam pružiti opcije za direktno preuzimanje ili preko torent aplikacije.

Igre koje možete besplatno preuzeti su interesantne i pružiće vam dobrih nekoliko sati zabave, a akcija traje još 11 dana.

Izvor: Daniel Mullins.

Sve vesti