Da li vi ovde IŠTA razumete?

Autor:

Predstavljamo LGBT ribicu i Google-ovog brata!

8
A- A A+

Čuli ste već da od 6. avgusta na televiziji startuje "nikad viđeni" rijaliti Zadruga. Čuli ste i da se zida čitav grad, da je dopremljeno MILION litara morske vode, ali, iskreno, dok ne počne ovaj rijaliti, ništa neće biti jasno!

Za početak imamo Čarobnu planinu ispod koje se krije čarobno srebrno jezero u kojem pliva zlatna ribica.

ONA je voditeljka?

"Objašnjenje" neimenovanog izvora portalu Pink.rs prenosimo u celosti:

"Ispod čarobne planine koja se gradi u okviru kompleksa, nalaziće se srebrno jezero, u kom pliva zlatna ribica. Ona je pripadnik LGBT populacije i zove se Ljubinko i on je poslednji, 33. učesnik rijalitija Zadruga. Ako neko od učesnika uspe Ljubinka da ulovi golim rukama, dakle bez korišćenja pribora, moći će da bira jednu od tri želje koje će mu ispuniti Veliki Šef ".

OK, hvatamo ribicu i tražimo šta nam duša ište... lagano. Onda dobiješ dodatno objašnjenje i...

Na pitanja o Ljubinku Željko Mitrović je rekao: "Samo neka se takmičari nadaju da će lako uhvatiti zlatnu ribicu. Za tu priliku sam obezbedio džinovskog soma iz Loh Nesa, koji će im zagorčavati život".

?

Dalje... malo biblijskih tema - u Rajskom vrtu nalazi se Drvo mudrosti:

"Takmičari će imati mogućnost da se ispovede i zatraže savet od Drveta mudrosti, koje se nalazi u Rajskom vrtu, čime će ih Željko Mitrković zapravo naterati da otkriju sve svoje tajne, osećanja i razmišljanja. Ukoliko budu vaspitani i dobronamerni, od Drveta mudrosti će dobiti savet koji će ponekad biti ključan za preživljavanje u Rajskom vrtu, gde je smeštena Zadruga. Zanimljivo je da je Rajski vrt pun iznenađenja i prepreka, koje će otežati život takmičarima. Drvo će biti starije od svih učesnika zajedno, ali je još zanimljivije što će ga Veliki Šef predstaviti kao Guglovog rođenog brata".

?

Čekaćemo 6. septembar. Sa sveskom i olovkom...

Sve vesti