Real kvari posao Barseloni - nudi i igrače

Autor:

Katalonci zasad propuštaju svoje prilike, a Madriđani vrebaju iz drugog plana. Evo i kako.

6
A- A A+

Dok je pažnja Barselone "rasuta" na Liverpul i Dortmund, Real Madrid aktivno prati šta se događa.

Katalonci već danima neuspešno pokušavaju da dovedu Filipea Kutinja iz Liverpula (iako je u petak podneo i zahtev da pređe na Nou Kamp), a paralelno sa tim ne uspevaju ni da dovedu Osmana Dembelea, koji je takođe očigledno voljan za selidbu iz Borusije u "Blaugranu".

Francuski napadač u četvrtak se nije pojavio na treningu u Nemačkoj, niti je prijavio da će odsustvovati, zbog čega ga je klub sa Vestfalena kaznio. Istog dana, Borusija se oglasila i saopštenjem, u kojem je navedeno da je Barsa ponudila nedovoljno za Dembelea i da on neće preći u ekipu Lionela Mesija.

Prema nezvaničnim informacijama, Barsa je za Dembelea ponudila od 120 do 130 miliona evra i to ipak nije bilo dovoljno, jer Borusija navodno želi okruglo 150 miliona.

U takvoj situaciji, Real Madrid očigledno je spreman da reaguje i da "preotme" talentovanog napadača.

"Real je takođe odlučan da kupi 20-godišnjeg napadača i prema informacijama katalonskih novinara, Madriđani su spremni i da ponude igrača kao deo transfera Dembelea na Bernabeu. Florentino Perez je navodno već kontaktirao prvog čoveka Dortmunda Rajnharda Rojbala i rekao mu: 'Pre nego što ga prodaš, reci mi za koliko novca'", piše španski list "AS".

"Inače, predsednici dva kluba su u odličnom odnosu", dodao je taj list.

Sve vesti