Opasna mala (FOTO)

Autor:

Pre pet godina je rekla da će biti nova Kejt Mos. Međutim, uspela je i da prešiša svog idola.

Kara Delevinj danas puni (tek) 25 godina, a već je najplaćenija britanska manekenka, i to svih vremena! Prestigla je Kejt Mos (43), koja joj je bila idol.

Pročitajte: Biću nova Kejt Mos

Da li možete da pretpostavite koliko zarađuje godišnje?

Kejt je zarađivala pet miliona funti, a Kara je 2016. na svom računu imala čak osam miliona!

I to nije kraj kada su velike cifre u pitanju. Na Instagramu ovu manekenku prati više od 40 miliona osoba, dok Kejt ima samo 629.000 pratilaca.

Osim što se bavi modelingom, Kara Delevinj peva, svira gitaru i bubnjeve, glumi. Do sada je snimila 15 filmova, a poslednji, Besonov, u kojem igra glavnu ulogu, je premijeru imao ovog leta:

Manekenka iznenadila! (FOTO, VIDEO)

Inače, ona je rođena u Londonu, u dobrostojećoj porodici više klase, a ima među svojim precima ima lordova, gradonačelnika... Kuma joj je glumica Džoan Kolins.

ROAR! #ReleaseTheBeast #MagnumDouble @moschino @magnum #spon

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Njen srećan broj je 12, te ga je i istetovirala na svom levom stopalu, a lečila se od depresije i sporijaze, koja joj se javlja kada je pod stresom.

"Imala sam 15 godina kada sam patila od depresije, anksioznosti i ozbiljne krize samopouzdanja. Ta strašna osećanja su bila toliko jaka da sam udarala glavom o drvo pokušavajući da ih se oslobodim."

Bolovala je i od dispraksije - poteškoće sa govorom, učenjem, komcentracijom, koordinacijom pokreta. To je bio i jedan od razloga kada je napustila školovanje, sa samo 16 godina.

Bez obzira na to, ona je idol mnogim devojčicama.

"Pišu mi na Twitteru da me vole, da sam njihov idol. A ja ih pitam - zašto, šta sam to veliko uradila? Biti u Barberi kampanji, raditi Šanel reviju, nije ništa veliko. Znam da mogu više."

Možda je pisanje to "više"? Ovih dana završava svoj prvi roman, koji bi trebalo da izađe u oktobru ove godine.

ROAR! #ReleaseTheBeast #MagnumDouble @moschino @magnum #spon

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Koliko li će novca da joj donese roman?

"Volela sam novac, kada sam bila mala. Uživala sam da sedim sa svojim ocem i brojim pare. Imala sam samo 10 godina kada sam uštedela 700 funti. Kupila sam komplet bubnjeva", izjavila je jednom prilikom.

Osim novca, Kara voli i muškarce, ali i žene, i to ne krije.

Pogledajte foto galeriju:

Pročitajte i ovo: 

Održala lekciju dežurnim kritičarima

Otkrila "sočne" detalje!

Raskinule najpoznatije lezbijke! (FOTO)

Sve vesti