Ivana: Evo, ovako se osećam (FOTO)

Autor:

Srpska atletičarka Ivana Španović podelila svoju fotografiju sa takmičenja u Londonu. Fotografija je u crno-beloj boji, nebo je mračno.

Kad ti izmakne medalja za centimetar, a zlato za... zihernadlu.

Neverovatan peh koji se dogodio srpskoj atletičarki i rekorderki u skoku u dalj Ivani Španovićjedna je od glavnih tema u ovdašnjoj javnosti, ali i u svetu.

Kako je dozvolila da joj se otkači papir koji je bio prikačen za dres i oduzme joj naslov najbolje na svetu? Zašto ga nije bolje pričvrstila? Zašto joj  trener Goran Obradović na to nije ukazao? U međuvremenu, žalba srpskog tima nije usvojena, a Atletski savez Srbije je zaključio: "Odbili su našu žalbu zbog Amerikanki!".

Ivani svaka čast na svemu što prikazuje svih ovih godina. U žestokoj konkurenciji praviti takve rezultate je za svako divljenje. Veći deo ove sezone je propustila zbog povrede, pa je utoliko njen rezultat na Svetskom prvenstvu u Londonu za aplauz. Naravno da je ona želela više, medalju, zlatnu. Ali, i njene protivnice su bile na visini zadatka, pogotovo Ruskinja Darija Klišina koja je iz skoka u skok u finalu u Londonu poboljšavala svoj najbolji sezonski rezultat. Pa, onda olimpijska šampionka Tijana Bartoleta, koja uvek sjajno finišira. Da ne pominjemo svetsku šampionku Britni Riz.

Ivana je kadra za najviše domete. Ima u nogama, telu, skok mnogo duži od sedam metara. Uostalom, to je već pokazala nekoliko puta.

Ali, rana iz Londona je sveža i peče.

Normalno je da je razočarana, ali je odlučna: "Zlatna medalja biće moja, kad-tad", napisala je ona u jednom od reagovanja na društvenim mrežama.

A onda i najnovija objava na Twitter nalogu, kojom je opisala kako se oseća:

Sve vesti