Milorad Čavić: Ovo je veća nepravda od moje!

Autor:

"Dogodila se velika sramota", kaže legendarni srpski plivač, koji zna kako je kad ne osvojiš zlato iako si bio najbolji.

15
A- A A+

Milorad Čavić Foto: MN Press

Ivani Španović se u Londonu pocepao papir na leđima, a Milorad Čavić u Pekingu nije pritisnuo taster dovoljno jako.

Čuveni srpski plivač, nekadašnji šampion sveta, dobro je osetio na svojoj koži šta znači bolan poraz zbog stvari koja je van tvoje moći. U čuvenoj trci na 100 metara delfin na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio je Majkla Felpsa, stigao pre njega do cilja, ali je ipak osvojio srebro jer je "slabo pritisnuo taster".

Prošle večeri, Ivana Španović ostala je u Londonu bez zlata na slično bolan način.

Najbolja srpska atletičarka skočila je najdalje u finalu Svetskog prvenstva, ali nije osvojila nijedno odličje jer joj je zihernadla na leđima pocepala papir sa "brojem", koji je pao u pesak pre nje.

I dalje nije jasno kako, ali sudije su potom našle "trag papira" i utvrdile da je pao tačno na 6,91 i ostavio je bez medalje za centimetar!

Milorad Čavić dobro zna kako je kad pobediš, a izgubiš.

On je video šta se dogodilo u Londonu i u subotu pružio podršku Ivani:

"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za Svetsku atletsku federaciju", napisao je nekadašnji plivač, čiji rekord Svetskog prvenstva i dalje nije oboren."Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za Svetsku atletsku federaciju", napisao je nekadašnji plivač, čiji rekord Svetskog prvenstva i dalje nije oboren.

Sve vesti