"Raspalio" po kolegama rokerima!

Autor:

Lijam Galager opet bez "dlake na jeziku"

Lijam Galager, poznat po tome što ima polisu "što na um to na drum", u intervjuu za "GQ Magazine" je progovorio o mnogim svojim kolegama.

Tako je na primer objasnio zbog čega je Dejv Grol, frontmen benda Foo Fighters učinio drugim rokerima život mnogo težim nego što je to bio...

"Uništio je sve za nas ostale. Polomio je nogu i nastavio turneju. Ko radi takve stvari? Sada ako se ja prehladim, ne smem da otkažem nastup jer ću izgledali kao p**ka", istakao je Lijam.

Oborio rekord: 34 psovke za nastup! (VIDEO)

Na red je onda došao Mik Džeger za kojeg je rekao da mora da igra kad god bend nastupa, jer to fanovi očekuju od njega.

"Dobro on mrda te kukove dinosaurusa, ali ja nisam toliko lud. Protiv sam zabavljanja nekoga. Jadničak, moraće da igra do svoje 108. godine", prokomentarisao je pevač.

Jedina rokenrol legenda koju je pohvalio je Rodžer Daltri, frontmen The Who za kojeg je istakao da je "čvrst poput je**nog metala" i "vrhunski frontmen".

Lijam na EXIT-u: Bilo je MEGA! (VIDEO)

Međutim, Lijamu je ostalo dovoljno energije da "raspali" po još jednom frontmenu - Bonu Voksu.

"Razgovarao sam sa Bonom, da. Voleo bih da mi je umesto toga duša izašla iz tela. Ne znam na kojoj su oni planeti, ali nisu na mojoj. Žive u mehuru. Ja hodam ulicama potpuno realan. Takvi poput U2 kada nazovu sebe rokenrol bendom, duboko me uvrede. Sviraju gitare i udaraju po bubnjevima i sve to, ali nisu rokenrol bend. Oni su bend koji koristi gitare. Nisu uradili ništa rokenrol u svom životu", zaključio je Lijam.

Da li se negde slažete sa njim?
Sve vesti