Nikada sa oženjenim!

Autor:

Pevačici su ovi muškarci odmah precrtani s liste potencijalnih partnera

26
A- A A+

Nije retkost da se javna ličnost ponekad nađe u ljubavnom trouglu i otpočne vezu sa partnerom koji je već zauzet, međutim, to pevačici Milici Pavlović nikada ne bi moglo da se desi.

Ona je priznala da čak i kada bi se desilo da se zaljubi u oženjenog muškarca, nikada sebi ne bi dozvolila da sa njim bude u vezi i ugrozi mu brak.

"Ne! Svoje ne dam, tuđe ne diram. Sve i da mi se dogodi da se zaljubim u takvog muškarca, mada ne znam kako bi to moglo da se desi, ne bih sebi dozvolila takvu vrstu zabavljanja. Zauzeti muškarci za mene su oduzeti, što bi rekao naš narod. Nisam od onih devojaka koje misle da je tuđe slađe", objasnila je pevačica za "Pulsonline", koja svoje udvarače sa burmom odmah eliminiše sa spiska potencijalnih momaka.

Pevačica o seksu: Koga nema, bez njega se može!

Isto tako je istakla da nikad ne bi oprostila prevaru...

"Ne volim izdaju bilo koje vrste i za mene bi tu bila velika tačka na svaki odnos s tom osobom. U prijateljstvu, porodičnim odnosima, poslu i emocijama vrlo sam odana i zato sa punim pravom to očekujem i sa druge strane. Nisam neko ko govori 'nikada ne reci nikad' kada su takve stvari u pitanju jer znam da prevaru ne bih oprostila nikad", zaključila je Milica.

Sve vesti