Met Neš u Barutani!

Autor:

Londonski DJ prvi put kod nas na "Dance Box" događaju!

DJ i producent Met Neš izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na "Dance Box" događaju, koji organizuju Madness Factory i Belgrade Vandalism, prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope!

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama što su, "Armada Music", "Axtone", "Revelead Recordings", "Size Records" i "Spinnin’ Records", svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa u regionu, publici koja bude prisustvovala spektaklu, doneće potpuno originalan zvuk.

Na ovom događaju će mu podršku pružiti još sedam DJ-eva iz regiona, a sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Informacije o kompletnom line up-u će biti dostupne uskoro, a ulaznice po promo ceni od 590 dinara, mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima. Količine su ograničene!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti