Mame u provodu - poklanjamo karte!

Autor:

MONDO i Taramount nagrađuju vas ulaznicama za projekciju u Cineplexxu Ušće u sredu, od 20.30 časova.

Vodimo vas da pogledate urnebesnu komediju "Mame u provodu"!

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Mame u provodu" na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Ne propustite najbolju žurku ovog leta u veseloj komediji "Mame u provodu"! Sjajna bioskopska zabava sa puno smeha, zagarantovana je uz glavne akterke (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet), koje će tokom jedne lude noći upasti u niz neočekivanih situacija.

Izvor: YouTube

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?! Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane "Mame" (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je "mama" mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

Tagovi:
Sve vesti