Muško veče u bioskopu - poklanjamo karte!

Autor:

Pogledajte prvi akcioni triler "Vozač"!

Pogledajte pretpremijerno akcioni triler "Vozač" sa fenomenalnom glumačkom ekipom, u okviru Men's night događaja u bioskopima Cineplexx. Karte za projekciju filma u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš ovog četvrtka, 17. avgusta, sa početkom u 20 časova, su uveliko u prodaji.

Ako želite da osvojite karte za projekciju u Cineplexxu BIG, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Vozač" na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Mladi i talentovani vozač automobila koji služi za beg posle pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna devojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, pošto ga mafijaš (Kevin Spejsi) prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa realnošču – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će zapretiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Glavne uloge u filmu tumače Ansel Elgort, Lili Džejms i Kevin Spejsi, dok režiju potpisuje Edgar Rajt.

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti