• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niče najduži most na Koridoru 10 (FOTO)

Izvor MONDO/Agencije

Na mostu Vrla dugom 644,4 metra, na južnom kraku Koridora 10, danas su postavljeni nosači, a radove izvodi španski konzorcijum Azvi-Rubau.


To je najduži most na Koridoru 10, a nalazi se na deonici tunel Manajle - Vladičin Han.

U kontroli Koridora 10: Bolje nego u Švajcarskoj


Postavljanju nosača sa obe strane mosta prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić.

Vučić je rekao je u poslednjih tri do četiri godine u Srbiji izgrađeno puteva kao u prethodnih 60 godina, i dodao da je ponosan na taj rezultat.

"Trudimo se da na jug Srbije dovedemo što više investitora", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima radova na izgradnji koridora, ali da uvek može brže.

Radovi kroz Grdeličku klisuru biće suštinski završeni do kraja godine, napomenuo je, dok će se jedan deo raditi i u martu - aprilu iduće godine.

Vučić je govoreći o deonici Srpska kuća -Levosoje rekao da je tu problem što su sve naši izvođači i nemaju dovoljno armirača za beton, te ih "uvozimo" iz Albanije i Makedonije.

Novinare je interesovao komentar predsednika na pisanje jednog dnevnika o privatnom životu direktora Koridora Srbije Zorana Babića rekavši da ti što to pišu misle da su mnogo pametni "kada se zavitlavaju sa čovekom":  "Najvažniji su rezultati rada, a privatan život treba ostaviti po strani".

"Mene interesuje kako radi, koliko je posvećen, vredan..." rekao je Vučić i ocenio da oni koji pišu o nečijem privatnom životui na takav način više govore o sebi nego o onome koga pominju.

On je dodao i da 40 godina nešto nije rađeno, da se sada pravi problem da li nešto kasni neki mesec i poručio da staolno nešto pričaju onis sto nisu raduili i ne rade ništa.

Kako je rekao, najupečatljiviji primer toga je stanje u Goši, koju su "ti isti" privatizovali, prodali, opljačkali, uzeli pare i strpali ih u svoje džepove, a sada bi da protestuju, ne valjaju im nove fabrike koje dolaze.

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

wepard

Sa strucnjacima koji vode projekte u svim firmama Srbije, a imaju hiljade evra plate i privatne fakultete, tacno te strah prelaziti preko necega ovakvog

.!

Znači otvara se na kraju godine... Sledeće. I tako već 14 puta. Evo sledeće sigurno idete do Grčke autoputem. Tako dok moja deca ne krenu kolima na more. A još uvek ih nemam.

62

Glumac

special image