MONDO/Beta

Stefanović: Nizak nivo kriminala u Staroj Pazovi

Autor:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović družio se u Staroj Pazovi s građanima i pohvalio je rad policije u toj opštini, rekavši da je kriminalitet svedena na veoma nizak nivo.

Policija je u Opštini Stara Pazova uspela da svede kriminalitet na veoma nizak nivo a zahvaljujući efikasnom radu pripadnika policije, pre svega na suzbijanju narkotrafikinga, ali i privrednog kriminala, značajno je povećana bezbednost građana, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Želimo da policija bude što efikasnija, da radi za svoje građane i zato ćemo u saradnji sa lokalnom samoupravom raditi na unapređenju kvaliteta rada, kroz izgradnju novih objekata policije i nabavku novih patrolnih vozila i opreme koja će pomoći da policajci, vatrogasci, zaposleni na upravnim poslovima i svi ostali koji rade u MUP budu više na usluzi građanima", rekao je Stefanović.

Bezbednija Srbija: Uništeno 18.000 komada oružja

Stefanović je u Staroj Pazovi u druženju s građanima naveo da je osnovni cilj MUP-a da policija bude što efikasnija i da, kao i sada, radi isključivo u interesu svojih građana, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Prema njegovim rečima, u narednim godinama kroz veći broj kamera, izgradnju dodatne infrastrukture za policijske stanice, ali i približavanja policije građanima, svakodnevni život će biti još spokojniji.Ministar je rekao da su zahvaljujući dobroj komunikaciji policije i lokalne samouprave u svim opštinama Sremskog upravnog okruga formirani lokalni Saveti za bezbednost.

Nebojša Stefanović: Laži o meni!

Stefanović koji je i potpredsednik Vlade, ocenio je da je opština Stara Pazova jedan od lidera u Srbiji po porastu broja zaposlenih, jer je u poslednjih pet, šest godina uspela da napravi značajan skok.

"Samim tim povećan je broj stanovnika, broj privrednih subjekata, ali je i posao policije postao složeniji", rekao je Stefanović.

Povezano

Sve vesti