mondo.rs

Ibrahim Tanko potpisao za Crvenu zvezdu

Autor:

Menadžer Ričmonda Boaćija pohvalio se na društvenim mrežama ugovorom koji je njegov klijent potpisao u prostorijama FK Crvena zvezda.

99
A- A A+


Ovdašnjoj javnosti malo poznati Ibrahim Tanko, momak koji nosi isto ime i prezime kao nekadašnji as Borusije Dortmund i Frajburga, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom sudeći prema fotografijama objavljenim na Twitter profilu agencije "Arthur Legacy Sports".

Agencija koja zastupa i prava trenutno najatraktivnijeg igrača Crvene zvezde, Ričmonda Boaćija, pohvalila se danas na svom profilu slikama na kojima predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, u društvu menadžera Olivera Artura, potpisuje ugovor sa 18-godišnjim fudbalerom sredine terena.U trenutku objave ove vesti nije bilo zvanične potvrde na portalu crveno-belih, pa ćemo tako morati da sačekamo na informacije o dužini ugovora i ostalim pojedinostima.

Informacije o Tanku dostupne na internetu skromne su, pa se tako može zaključiti da se radi o fudbaleru koji je "pekao zanat" u Zapadno-afričkoj fudbalskoj akademiji, koja se u Gani paralelno i takmiči kao pravi fudbalski klub.

Do daljeg...

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.