mondo.rs

Udružile se da isprozivaju koleginicu?! (VIDEO)

Autor:

Izgleda da rat ovih svetskih zvezda neće biti gotov u skorije vreme...

2
A- A A+

Kejti Peri je u saradnji sa Niki Minaž otpevala pesmu "Swish Swish", a u spotu koji izgleda više kao parodija, pridružili su im se i Moli Šenon, Rob Gronkovski, dame iz serije "Glow" i Haftur Julius Pjoson, "Planina" iz "Igre prestola".

Međutim, osoba o kojoj je ovde zapravo reč je, spekulišu strani mediji, Tejlor Svift, dugogodišnji "neprijatelj" Kejti Peri.

Kakva ispala! (VIDEO)

U ponedeljak je pevačica tvitovala svojim fanovima vest da očekuju uskoro spot, ali je iznav videa napisala:

"ODBROJAVANJE DO KATASTROFE!"

"Katastrofa" je bilo ime Tejlor Svift u spotu za njenu pesmu "Bad Blood" za koju kažu da je ona u negativnom smislu posvetila Kejti Peri.

Kejtin spot na novu pesmu je stigao samo 12 sati nakon što je Tejlor potvrdila da objavljuje album nakon tri godine pauze i promo materijalom u vidu zmija i koji je očigledno u vezi sa konfliktom koji je imala sa Kim Kardašijan i Kanijeom Vestom kada su je ljudi na internetu prozvali "zmijom".

"Nije rekao da će me nazvati ku*kom!"

Nekad sve zvuči tako komplikovano, ali poenta uglavnom da je Svift proteklih godina uspela da stvori mnogo neprijatelja u šou biznisu.

Iako je spot za pesmu smešan, tekst Kejtine pesme "Swish Swish" je vrlo jasno obraćanje nekome:

 "Dosadna si, trebalo bi da odeš u penziju. Slatka si kao stari istekli kupon, a karma nije lažljivica, ona čuva račune", deo je pesme koji peva Kejti, dok Niki (koja je isto imala okršaj sa Tejlor) u jednom trenutku kaže:

"Ne pokušavaj da se izvadiš, već te prezirem. Sva ta lažna ljubav koju pokazuješ ne može da sakrije to što si. Ja samo 'rokam' sa kraljicama, pa zato pravim hitove sa Kejti."

Poslušajte celu pesmu:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti