Potpisao ceo tim za Zvezdu!

Novajlije koje su u subotu predstavljene na "Marakani" od ponedeljka su i zvanično novi članovi Crvene zvezde. U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda ceo novi tim, 11 igrača, obavezao se na vernost crveno-belima.

0
A- A A+

Novajlije koje su u subotu predstavljene na "Marakani" od ponedeljka su i zvanično novi članovi Crvene zvezde. U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda ceo novi tim, 11 igrača, obavezao se na vernost crveno-belima.

Parafe na trogodišnje ugovore stavili su Marjan Marković, Ibrahim Some i Branimir Subašić. Četvorodišnje su potpisali Dragomir Vukobratović, Saša Stamenković i Nemanja Nikolić, a jednogodišnje Nikola Mijailović, Edgar Bruno Da Silva, Vukašin Dević, Boban Maksimović i Dejan Jaković.

"Lepo je biti član Crvene zvezde. Nadam se da ću pomoći klubu da vrati trofeje i napravi uspešnu evropsku epizodu", kratko je rekao novinarima Nikola Mijailović, nekadašnji mladi reprezentativac.

Miloš Jokić iz gornjemilanovačkog Metalca jedini je koji nije potpisao ugovor, a bio je na prozivci u subotu. Fudbaler koji je retko igrao i za drugoligaša će, ipak, putovati na pripreme u Austriju, ali na ugovor će sačekati.

U Austriji, medjutim, neće biti Gžegoža Bronovickog koji ima problema sa povredom kolena, pa će nastaviti lečenje u Beogradu i ekipi se pridružiti za drugi deo priprema, koji će Zvezda sprovesti u Sloveniji.

Bronovickog nije medju putnicima za Austriju, ali jeste Nikole Trajkovića. On je naknadno na zahtev Zdenjeka Zemana priključen ekspediciji koja će sledećih 14 dana provesti u hotelu "Avita u Bad Tacmansdorfu.

Crvena zvezda će tokom 28 dana priprema u Austriji i Sloveniji odigrati sedam prijateljskih mečeva. P

rva utakmica je 5. jula sa Ilcom u Ilcu, druga je već 8. jula sa Hartbergom u Hartbergu, a rezervni rival je Maribor na terenu hotela "Avita".

Sedeći meč Zvezda bi trebalo da odigra protiv madjarskog Zalaegeršega u Grospetersdorfu 11. jula, a tri dana kasnije planiran je meč sa Vroclavom u Murskoj Soboti.

Poslednje tri pripremne utakmice crveno-beli će odigrati u Mariboru. Rival Zvezdi 17. jula trebalo bi da bude Apoel, zatim će se 20. ili 21. jula Beogradjani sastati sa Slavijom iz Sofije, a poslednji kontrolni meč odigraće 23. ili 24. jula protiv Maribora ili engleskog Lestera.

(MONDO, foto MN Press)

Povezano

Sve vesti