mondo.rs

Debitant u Superligi najbolji igrač avgusta!

Autor:

Početak sezone kao iz snova...

4
A- A A+
bojam matić Foto: MN Press

Napadač šabačke Mačve, Bojan Matić, izabran je za najboljeg igrača Superlige u avgustu u tradicionalnoj anketi koju organizuju novinar SOS kanala i kolumnista MONDA, Nebojša Petrović, i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, a u kojoj glasaju novinari sportskih redakcija.

Matić je, u najneizvesnijoj trci otkad je pre četiri godine ustanovljeno priznanje, pobedio zahvaljujući poenima u poslednjem krugu glasanja, ispred Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde i Nemanje Nikolića iz subotičkog Spartaka.

Golgetersku seriju iz Prve lige Srbije, 25-godišnji centarfor Mačve nastavio je u Superligi. Debitant u najjačem rangu domaćeg fudbala bio je dvostruki strelac u Ivanjici, a tresao je i mreže Zemuna, Radničkog, Rada i Voždovca uoči. Posle sedam kola, Matić je vodeći na listi strelaca sa šest golova, koliko je postigao i Nikolić iz Spartaka.

Konačan poredak za najboljeg igrača Superlige u avgustu: Bojan Matić 56 poena, Aleksandar Pešić 49, Nemanja Nikolić 48, Filip Malbašić 18, Đorđe Ivanović 17, Lazar Arsić 14, Gelor Kanga 12, Leandre Tavamba 10, Aleksandar Ješić 7, Filip Stuparević 6, Uroš Đurđević 5, Ričmond Boaći 4, Filip Stojković 2, Emil Rockov 2, Vladimir Stojković 2, Marko Janković 1, Vujadin Savić 1, Enver Alivodić 1.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.