Nije nervni slom, nego DROGA?!

Autor:

Da li je ovo istina o krahu repera?

4
A- A A+

Kanije Vest, koji je prošle godine doživeo nervni slom i zbog toga bio hospitalizovan nekoliko dana, tužio je osiguravajuću kompaniju "Lojds of London" zahtevajući odštetu jer je bio sprečen da nastupi.

Sada je, međutim, ta kompanija uzvratila kontratužbom u kojoj navodi da je Vest sam kriv za psihičke probleme, zbog konzumiranja narkotika!

Ta kompanija osigurala je njegovu turneju, i prema ugovoru, trebalo je da mu isplati odštetu ukoliko bude bio sprečen da je nastavi. Pošto je reper otkazao ostatak turneje i njegov lekar osiguravajućoj kompaniji dostavio dokumentaciju da nije sposoban da izađe na binu, trebalo je da dobije deset miliona dolara.

"Lojds" sada tvrdi da Vest ne samo da je imao "neprijavljene" psihičke probleme, već i problem sa drogom.

"Osoba koja nas tuži imala je ranije postojeće psihičke probleme, koje nije na vreme prijavila. Nesposobnost da nastupi bila je direktna posledica konzumiranja nedozvoljenih narkotika, alkohola i lekova koji se izdaju na recept, a za koje nema recept," navodi "Lojds".

"Moj klijent je zatražio odštetu još u novembru, ta kompanija nije isplatila novac niti namerava da ga isplati. Zbog toga smo primorani da pravdu potražimo na sudu," rekao je advokat supruga Kim Kardašijan.

Sve vesti