Vodimo vas na Madness Factory žurku!

Autor:

Cena regularnih karata za ovaj septembarski spektakl je 790 dinara, a mi vam delimo 5x2 karte besplatno!

DJ i producent Met Neš izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na "Dance Box" događaju, koji organizuju Madness Factory i Belgrade Vandalism, prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope!

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Madness Factory" na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama što su, "Armada Music", "Axtone", "Revelead Recordings", "Size Records" i "Spinnin’ Records", svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa u regionu, publici koja bude prisustvovala spektaklu, doneće potpuno originalan zvuk.

Na ovom događaju će mu podršku pružiti još sedam DJ-eva iz regiona, a sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima. Takođe, za sve vas koji dolazite sa ekipom, za regularne karte aktuelna je AKCIJA 3 + 1 GRATIS! Količine su ograničene!

Tagovi:
Sve vesti