50% popusta na vaše omiljene filmove i serije

Autor:

Pravo je vreme da otkrijete zašto je Pickbox video klub tako dobar! Uključite se u mts TV promociju i vaše omiljene filmove i serije gledajte po 50% nižoj ceni.

50% popusta na vaše omiljene filmove i serije Foto: mts

Želite da gledate omiljene serije odmah nakon njihove svetske premijere, filmske klasike, ali i Disney crtane filmove?

Više od 3 hiljade sati sadržaja za celu porodicu čeka na vas, i to bez reklama, neograničeno i sve prevedeno, samo u Pickbox paketu na mts TV. A za još veće uživanje u sadržajima Pickbox paketa pripremili smo vam specijalnu promotivnu ponudu - 50% popusta na mesečnu naknadu.

Ovaj specijalni popust važi do 30. novembra 2017. godine za sve nove mts TV korisnike, kao i postojeće mts TV korisnike koji nemaju aktiviran Pickbox paket, a nakon promotivnog perioda će se primenjivati puna cena mesečne naknade u iznosu od 575 dinara mesečno.

"Poldark", "Vikinzi", "Poslednja truba", "Deset dana", "Generacija", "U potrazi za Nemom" su samo neki od naslova iz bogate ponude Pickbox paketa uz koje možete da uživajte za samo 287 dinara mesečno.

Iskoristite ovu specijalnu ponudu, aktivirajte Pickbox paket putem TV upravljača, u TV meniju (odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge), pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima posetite mts sajt. Uzmite daljinski upravljač u ruke
i uživajte uz Pickbox!

Izvor: mts

Sve vesti