• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri dana strave i užasa!

Izvor mondo.rs

Treći Dead Lake festival biće održan na Paliću sredinom meseca.

Treci Dead Lake Horror & Wine Festival, koji ce se od 14. do 16. septembra pod sloganom "Uskrsnuce horora i vina!" održati u bioskopu Abazija kraj jezera Palic, predstavice šest zapaženih ostvarenja horor žanra, uz dve atraktivne specijalne projekcije.

Festival ce otvoriti holivudski horor "Amitivil: Budenje" (scenario i režija: Franck Khalfoun) sa Dženifer Džejson Li u ulozi majke koja se sa decom useljava u sablasnu kucu. Bel, njena mala sestra Džulijet i njen nepokretni brat blizanac, preselili su se u novu kuc´u sa svojom samohranom majkom Džoanom, kako bi uštedeli novac i placali bratovo skupo lecenje. Ali kada pocnu da se pojavljuju cudni fenomeni u kuc´i, ukljucujuc´i i cudesni oporavak brata i Beline užasne noc´ne more, Bel pocinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuc´u. U pitanju je novi film iz cuvenog serijala o ukletoj kuci, zapocetog još 1979. godine filmom "Amitivilski užas", kojeg je pratila kontroverza da je baziran na istinitim dogadajima.

Iste veceri, od 22h, bice prikazano ostvarenje "Zlokobna aplikacija" (r: Abel Vang, Burlee Vang) nakon kojeg cete zasigurno oprezniji koristiti vaš smartfon. U filmu jezivo naprirodno bice teroriše pet prijatelja nakon što su skinuli misterioznu aplikciju. Drugog festivalskog dana publiku ocekuje "Balada u krvi" cuvenog italijanskog reditelja Rudera Deodata. Nakon što su proveli Halloween konzumirajuci drogu i seks, ceška studentkinja na razmeni Lenka, njen decko Džejms i njegov prijatelj Djuk otkrivaju leš mlade studentkinje iz Engleske Elizabet, koja je sa njima provela noc. Niko se ne seca šta se zapravo desilo... Italijanska glumica Karlota Moreli, protagonistkinja ovog filma, bice gošca festivala.

Nemiran san, ako ga uopšte budete imali, obezbedice vam pobednik Grosmanna – španski film "Noc device" (The Night of the Virgin, r: Roberto San Sebastián), za koji je žiri slovenackog festivala izjavio da dodeljuju nagradu filmu za koji se nadaju da ga više nikad nece videti koliko je strašan.

Noć device trejler
Izvor: YouTube

  Film prati naivnog dvadesetodišnjaka Nika koji je rešio da se po svaku cenu reši svoje nevinosti tokom jedne novogodišnje zabave. Nakon što upozna atraktivnu i lukavu gospodu Medeju, shvatice vrlo brzo da ce cena njegovog nauma biti veoma visoka, i krvava... Izmedu ova dva horora drugog festivalskog dana bice kao specijalni bonus prikazan kratki film "Život po Moskriju", fantasticni omaž kultnom i prerano preminulom reperu Davoru Bobicu Moskriju iz benda Prti Bee Gee. Ovaj kratki film vec je stekao kultni status, iako je snimljen pre samo tri meseca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE